Prima pagină > Uncategorized > Vorba de marți, 20 septembrie 2016

Vorba de marți, 20 septembrie 2016

Penalii

Pentru ca un individ cu față de sculer matrițer și creier de veveriță infantilă să-și deplaseze ființa preamărită prin București, 27 de polițiști trebuiau să stea în intersecțiile de pe traseu și să-i asigure deplasarea ”în siguranță”, iar o mașină de poliție( cu agent și ofițer) plus un antemergător pe motocicletă trebuiau ”să-i deschidă calea spre nemurire”. Total 30 de polițiști pentru binele ex ministrului.

Expertiza tehnică spune că mașina în care se afla sculer matrițerul avea 84 de kilometri/oră, prin București, pe ploaie. Declarațiile de ieri ale pensatului ex ministru sunt năucitoare și creează un precedent periculos: ”Din cercetările făcute, maşina poliţiei nu avea viteză, maşina mea nu avea viteză…” Întrebare: dacă un sculer matrițer de la uzinele Faur merge pe ploaie prin minunata capitală și este surprins de radarul unui echipaj de poliție circulând cu 84 de kilometri/ oră, cam ce pățește?

Mai este o chestiune care a scăpat penalilor din Senatul României : ce mama lui proces verbal căuta în coloană un antemergător, pe ploaie ? Pentru a vă imagina cam în ce condiții ” de securitate” a condus motocicleta polițistul decedat, vă recomand să mergeți pe ploaie doar 3 minute, fără a utiliza ștergătoarele de parbriz. Sau poate că, polițistul Bogdan Gigină avea casca dotată cu ștergătoare, mai știi?

Undeva în Constituția României zice că ” nimeni nu e mai presus de lege ”. Căcat! Ieri , penalii din Senatul României, tocmai ne-au arătat că nu este așa.

 

 

 

 

Reclame
Categorii:Uncategorized
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: