Prima pagină > Uncategorized > Vorba de joi, 3 noiembrie 2016

Vorba de joi, 3 noiembrie 2016

Halatul, cât e halatul ?

Leonard Bărăscu – lider de sindicat Sanitas : 7.500 euro pe lună. De profesie asistent medical.  A preluat conducerea sindicatului de la Marius Petcu, cazat temporar (7 ani) la beciul domnesc. La vremea când era El Lider Maximo, Marius Petcu sălta 10.000 euro pe lună și avea calitatea de ”invitat permanent” la ședințele PSD.

Marius Sepi – prim vice președinte Sanitas : 3.250 euro pe lună. Absolvent de liceu agricol + cursuri post liceale sanitare.

Claudia Petcu – secretar general Sanitas : 6.000 lei pe lună, soția numitului de mai sus, de profesie asistent medical. A candidat în 2008 pentru un post în Parlamentul României. Din partea PSD.

Despre cifrele de mai sus găsiți referire aici. sau în declarațiile de avere ale pufoșilor.  Acu câți dintre participanții la mitingeală obțin veniturile de mai sus, domniile lor știu, însă la recenta grevă declanșată de sindicatul Sanitas,  nu se vorbește nimic despre condițiile din spitale, despre infecții și dezinfectanți, despre aparatura , medicamentele sau materialele achiziționate pe firmele liderilor de sindicat( Petcu avea 4 astfel de firme), sau chiar despre salariile medicilor și asistenților. Scopul declarat al grevei a fost acela că ”personalul TESA și funcționarii publici, medicina școlară și asistența socială nu au primit majorări salariale pentru intermediul OUG 20 și OUG 43 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice în anul 2016”. Scopul real al grevei a fost defapt acela că mintenaș începe campania electorală, iar liderii Sanitas au legături strânse cu un anumit partid politic, condus de un anumit nene din Saelele, condamnat definitiv, cu suspendare.

Un dansul pinguinului, ceva?

Reclame
Categorii:Uncategorized
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: