Prima pagină > Uncategorized > Vorba de vineri, 11 noiembrie 2016

Vorba de vineri, 11 noiembrie 2016

Duplicitatea de vineri a geto dacului de cursă lungă

Astăzi, la 21 de ani de la moartea lui Corneliu Coposu, cam treisferturi din poporul geto dac e anticomunist sadea, de-ai zice că munții patriei au fost plini de luptători aparținând rezistenței anticomuniste.  Sunt fix aceleași persoane care au votat aproape de 100% FSN și care strigau în anii 90 : ” Iliescu te iubim, te iubim tot neamul/ Ca să moară de necaz Rațiu și Câmpeanu !” sau ” Coposu ne vinde Ardealul ungurilor ! ”. O să vedem foarte clar cât de anticomunistă-i nația, cam deacu-ntr-o lună…

Tot astăzi, geto dacul care are torpedoul la mașină plin cu CD-uri Vali Uragan și Florin Șuncă de Praga a devenit mare specialist și amator de Leonard Cohen și postează în draci pe rețelele de socializare, preluări marca youtube.

Tot astăzi, geto dacul teleormănean  a declarat că trebuie musai un referendum – așa prin aprilie-mai la anul – pe tema familiei. Livache Teleormăneanu – (vrednic este cică, conform zicerii Prea Nefericitului Daniel) -tocmai s-a despărțit la 54 de ani de Bombonica, a sa soție și a luat-o în spațiul locativ pe ”tânăra speranță” de 24 de ani Irina, ex secretară pe vremea ministeriatului său.

”Să cadă lespede grea de mormânt peste trădătorii clasei muncitoare şi peste potrivnicii reformelor sociale!“ i s-a strigat cu mânie proletară  lui Corneliu Coposu în 1947. Uitându-vă un pic în jur zilele astea, nu vi se par cunoscute vorbele cu pricina ?

Reclame
Categorii:Uncategorized
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: