Prima pagină > Uncategorized > Vorba de sâmbătă 12 noiembrie 2016

Vorba de sâmbătă 12 noiembrie 2016

Americani-s de vină!
La o suprafață de 9.834.000 km² și o populație de 320 de milioane de locuitori, 4000 este numărul celor care vor fi numiți de Trump în posturile cheie , cei care vor înlocui ”oamenii lui Obama”.Statele Unite au 535 de membri în tot Congresul ( 100 Senat + 435 Camera Reprezentanților) și unPIB nominal  de 71.528.780.110.000 dolari.
La o suprafață de 238.391 km² și o populație de 19 milioane de locuitori, nici nu vreți să știți (și nici nu cred că cineva știe cifra exactă) cam câți se vor înlocui în România începând cu 2017  🙂   (faceți doar un calcul vis a vis de prefecti & subprefecți , șefi și adjuncți  de deconcentrate din teritoriu, plus  miniștri și secretari de stat,  directori și adjuncți șefi de servicii, directori generali și adjuncți de regii , etc, etc ).România are în prezent 588 de parlamentari. Cu 53 mai mulți decât USA. Din toamnă vor mai fi doar 466 de aleși .
PIB-ul nominal al României este de 188.876.000.000 dolari.
Astea sunt cifrele, aiasta-i realitatea. Și-atunci mă tot întreb de ce-l fute grija pe geto dacul carpato danubiano pontic de starea de fapt din America ? De unde au apărut toți ANALiștii lui pește prăjit care studiază fie freza lui Trump, fie chiloții din curul neveste-sii, fie conturile ficiorului prezidențial ? Avem mai bine de 40% din populație care se cacă-n grădină , iar parlamentarii noștri își dau cu părerea la cutie despre impactul alegerii lui Trump asupra bursei din Singapore. Avem 8,5 milioane persoane în risc de sărăcie sau excluziune socială, din care 2,5 milioane care suferă și de risc de sărăcie, dar și de deprivare materială severă, dar cum prinde microfonul câte un parlamentar, cum ține o mică lecție de economie.
Ieri ne-au bătur polonezii de ne-au scos fotbalul din cap. Citesc pe blogul cuiva cum că mai zilele trecute, polonezii au inaugurat cea mai mare biserică din Varșovia, care a costat aproximativ 57 de milioane de euro, TOȚI proveniți din donații( cu excepția muzeului Ioan Paul al II-lea). La noi Catedrala Neamului , finanțată mai bine de 80% de către stat ( bugetul statului , consilii judetene si primarii ), va costa la final mai bine de dublul costurilor polonezilor. Și asta poate fi o explicație la cât de curve-s americanii ăștia, nu?
Maestro… pianul te rog !
Reclame
Categorii:Uncategorized
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: