Prima pagină > Uncategorized > Vorba de luni, 14 noiembrie 2016

Vorba de luni, 14 noiembrie 2016

Dodonmonstrul

Așa cum anticipam de acum două săptămâni, jocurile au fost făcute pentru Basarabia. La o diferență de aproape zece procente, chiar dacă ar fi votat mai mulți basarabeni din diaspora, învingătorul ar fi fost același.

Ce este de reținut pentru simpaticii basarabeni din România, dar mai ales pentru geto dacii autohtoni : atunci când te doare-n cur de alegeri și îți arăți cu mult patos civismul doar pe rețelele de socializare, somnul tău dragule, poate naște niște dodonimonștri de care  cu greu mai scapi ! Sigur, e super cool să spui în tot ceasul și-n tot locul : ” eu nu merg la vot că-mi pute politica asta, toți sunt o apă și-un pământ ! ” E ok, e unul dintre drepturile tale, de a sta acasă și de a privi de pe tușă jocul politic. Însă atunci când armatele de socialiști roșii-n cerul gurii vor da prin votul lor dodonul țării tale, să nu te mai aud că ești nemulțumit, că te stuchesc între ochi dragule. Bine?

Și acum continuă să pui pe facebook poze cu mâțe și citate tembele care nu au fost spuse niciodată de cel căruia îi sunt atribuite. Nu e nici o problemă pentru tine faptul că de astăzi, România are din nou graniță cu Rusia.

Notă: Dacă vedeți pe undeva vre-o știre cu și despre preocuparea marilor ONG-uri ( atât de la stânga cât și de la dreapta Prutului ) despre numărul buletinelor de vot tipărite pentru România, să îmi arătați și mie, bine. Evident, vorbesc despre eventuala preocupare de dinainte de alegeri, nu după 🙂

Reclame
Categorii:Uncategorized
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: