Prima pagină > Uncategorized > Vorba de luni, 21 noiembrie 2016

Vorba de luni, 21 noiembrie 2016

Ieri am văzut o statistică conform căreia,  județul Bacău se află pe locul doi – după Teleorman (sîc!) – referitor la numărul persoanelor asistate social. Asta cred că spune destule despre viziunea referitoare la dezvoltare a celor care au condus și conduc în continuare destinele județului.

Și pentru că România este ”eternă și fascinantă” , în țara asistaților social – unde se pare că mai bine de 20% din aceste ajutoare sunt date prin fraudă ( 2000 de primării din Geto Dacia fiind în acest moment sub anchetă vis a vis  de acest lucru ) – se organizează anual o Gală națională a excelenței  în asistență socială !!!. Gală la care poporul geto dac se laudă-n draci câte ajutoare s-au dat pe cap de vită furajată ( a se citi alegător destoinic ), județul Bacău fiind printre participanții de frunte, desigur!

Asta, în timp ce eu primesc în privat mesaje prin care mi se spune că deși în Bacău există de aproape 2(doi) ani un proiect derulat printr-o fundație, intitulat ” Copii au dreptul la familie ” , O SINGURĂ PRIMĂRIE a achiesat la el !

În momentul în care tu slujbaș serios ce mergi la muncă ești stropit de roțile mașinii germane care trage-n fața primăriei pentru a-și umple geto dacul asistat social portbagajul, îți vine s-o dai dracului de treabă, să-ți faci bagajul și să te cari naibii unde-ai vedea cu ochii !

Dar nu mai bine ar pleca acasă cei care perpetuează de douăzecișișase de ani acest lucru?  Zic și eu … că-i democrație și ”e la liber” 🙂

 

Reclame
Categorii:Uncategorized
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: