Prima pagină > Uncategorized > Vorba de luni, 12 decembrie 2016

Vorba de luni, 12 decembrie 2016

Poporul a vorbit și poporul are întotdeauna dreptate !

După o campanie inteligentă, dusă prin: a) cucerirea  întregii mass media, b) prezentarea în fața electoratului cu un ton scăzut, mieros, precum în celebra vulpea și corbul – ” vrem să creștem salariile și pensiile”, ” vrem ca tinerii să muncească în țara lor ”, ” vrem să încurajăm producătorii români „  c) crearea PRU – care să arunce cu zoaie în restul, în timp ce ei apăreau imaculați, PSD a obținut rezultatul care se poate vedea în imaginea de ma jos.

Astfel , 40% au decis și pentru ceilalți 60% – majoritatea ” tineri frumoși și liberi„ – cei din segmentul 18-25 ani, care votând în proporție de aprox. 6% , au arătat că îi doare fix în cur de politica din România, iar cei minim 2,9 milioane de români din diaspora care nu au votat, au dat o palmă promisiunilor neonorate de acum 2 ani, arătând că merită un respect mult mai mare decât cel pe care dreapta, prin niște candidați siniștri le-a arătat.

În următorii 4 ani, șefii partidelor de dreapta, ar trebui să-și pună această imagine la intrarea în sediu și să își amintescă de faptul că socialiștii nu pot fi învinși, decât uniți (  greu se va găsi un Corneliu Coposu care să facă acest lucru ). Dar cum în zona de dreapta orgoliile sunt întotdeauna mai mari decât interesul național, am mari îndoieli că acest lucru se va putea întâmpla.

Noapte bună România !

harta-romana

 

Reclame
Categorii:Uncategorized
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: