Prima pagină > Uncategorized > Vorba de marți, 3 ianuarie 2017

Vorba de marți, 3 ianuarie 2017

Cocoșul de Foc

Conform calendarului chinezesc, anul acesta este anul Cocoșului de Foc. Iar dacă ar fi să ne luăm după ghicitul chinezilor în bobi(de orez) , începutul lui 2017 va fi unul foarte agitat și dificil pentru toată lumea.

Prima veste adusă în 2017 de către Cocoșul de Foc al României –  Dragnea Liviu – este aceea că ” vor fi patru ministere noi, la care EU țin foarte mult : Ministerul Turismului, Ministerul IMM, al Mediului de Afaceri şi Anteprenoriat, Ministerul Apelor şi Ministerul Pădurilor”. Pentru că așa cum emite bula teleormănenul, care începe să se viseze lider planetar : “Sunt trei mari războaie care se vor duce în lume, al apei, hranei şi energiei”. Așa se face că noul guvern al României, va avea în jur de 20-22 de portofolii.

Ei bine, prin comparație, executivul Cocoșului de Foc american – Donald Trump – are doar 15 portofolii: Agricultură, Comerț, Apărare, Educație, Energie, Sănătate și Servicii Umane, Securitate Patriei, Locuințe și Dezvoltare Urbană, Interne, Muncă, de Stat, Transport, Finanțe, Afacerile Veteranilor, și Justiție, idei teleormănene de genul celor de mai sus neregăsindu-se în administrația americană.  Și nu ați uitat nu-i așa, 100 de senatori față de 134 câți are România.

Guvernul german are doar 16 portofolii. La fel ca și cel francez.

Dintre numele interesante vehiculate în presă, pentru posturi în guvernul României se confruntă  ” țața de Bănie ” Olguța Vasilescu ( la Ministerul Muncii ), experta în filmări din interiorul mașinilor de teren Ana Birchall ( Ministerul delegat pentru Afaceri Europene ), Fă Doina Pană ( la Ministerul Apelor și Pădurilor ) , dar și tânăra speranță a Afacerilor Externe, eternul Teo Meleșcanu.

Cocoșul teleormănean de Foc cică va cânta oficial în jurul amiezii.

 

Reclame
Categorii:Uncategorized
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: