Prima pagină > Uncategorized > Vorba de sâmbătă, 7 ianuarie 2017

Vorba de sâmbătă, 7 ianuarie 2017

 

Hai să ne haidem tovarăși !

Prin grija tovarășului Dragnea Liviu și a coaliției PSD+ ALDE = Love, au fost eliminate 102 taxe. Printre cele mai ”importante”, care în adevăr ”influiențează” nivelul de trai al ORICĂRUI rumân, amintim taxele de: 1.Acordarea cetățeniei române. 2. Redobândirea cetățeniei române. 3. Supralegalizarea sigiliilor și a semnăturilor de pe un act oficial. 4. Identificarea unei persoane pe teritoriul României. 5. Cerere de schimbare a numelui. 6.Cerere de permis armă. 7. Cerere permis armă e vânătoare. 8. Înregistrarea, la cerere, în actele de stare civilă a schimbării numelui. 9. Înregistrarea, la cerere, în actele de stare civilă a schimbării sexului. 10.Eliberarea sau viza anuală a permiselor de vânătoare. 11. Aplicarea apostilei pe actul oficial administrativ, la solicitarea persoanelor fizice. 12. Legalizarea semnăturii traducătorului. 13. Legalizarea sigiliului și semnăturii Ministerului Afacerilor Externe român, aplicate pe un act oficial eliberat de autoritățile române care urmează să fie folosit în străinătate, sau a sigiliului și semnăturii de pe un act oficial străin, care urmează să producă efecte juridice în România 14. Eliberarea unui certificat de cutumă .15. Apostilarea sau supralegalizarea unui act oficial prin intermediul misiunilor diplomatice sau al oficiilor consulare române din străinătate .16. Cerere de certificat de revolutionar. 17. Cerere pentru brevete și însemne. 18. Eliberarea sau viza anuală a permiselor de vânătoare.19.Efectuarea unei traduceri din sau în limba română, de fiecare pagină. 20. Certificarea unor fapte constatate personal de funcționarul consular.

Mă opresc aici, dar mai sunt și alte taxe ”importante” care au fost eliminate începând de ieri. Pentru a fi corect, eliminarea taxele referitoare la domeniul transporturilor, eliberarea pașapoartelor și a permiselor auto , chiar este un lucru lăudabil.

Vine vremea însă ca în Palilula, aceeași coaliție PSD+ALDE=Love, să ia în discuție nivelul impozitului și al taxelor pe clădiri și terenuri, care cu adevărat implică TOȚI rumânii din comunitatea paliluleană, pentru că nu-i așa, cerere de schimbare a numelui sau a ” secsului” s-a întâmplat să fie mai rar în Palilula , dar ” fonciirea” trebe s-o dea ”evribadi”, altfel te trezești cu Jupuitu la poartă. Și dacă Codul Fiscal permitea reducerea acestora, cum credeți c-a votat aceeași coaliție? În bloc, pentru menținerea nivelului de impozitare, care în unele locuri este … MAXIM !

Și încă ceva, începând tot de ieri: cei cu salarii mari – ”burghezo-moșierii” din multinaționale adică – vor fi taxați olecuță mai mult, pentru că așa ”funcționește” economia din minunata republică geto dacă : 30% produce și rezultatul se împarte și cu restul de 70%, pentru că proști, proști, da-s mulți. Mulți tare !

 

Reclame
Categorii:Uncategorized
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: