Prima pagină > Uncategorized > Vorba de joi, 2 martie 2017

Vorba de joi, 2 martie 2017

 

Vrednic este !

Citind CV-ul numitului Dragnea Nicolae Liviu se poate observa lesne faptul că,  21 din cei 28 de ani scurși de la lovitura de stat din decembrie 1989, omul cu hamsterul i-a petrecut ca bugetar sadea, ocupând pe rând funcțiile de prefect, președinte de CJ și deputat.

Când citesc declarația de avere a numitului de mai sus, îmi vine greu să înțeleg la valoarea reală suprafața domeniului de 7.000 mp  și de aceea, o compar cu suprafața casei mele, care este de 167 mp. Altfel spus, pe domeniul Dragnea, s-ar fi putut construi cam 42 de imobile asemănătoare cu al meu. Adică ce mai la deal la vale, ditamai cartierul de locuințe. Pe lângă ghiolbănismul afișat prin domeniul amintit, numitul Nicolae Liviu mai deține unul ( sau mai multe, dracu știe ?! ) hoteluri și indirect, conduce o puzderie de firme, dintre care TelDrum este cea mai celebră, mai ales prin faptul că, precum Prâslea cel voinic, firma și-a diminuat cifra de afaceri cu 30% într-un an, interval de timp în care profitul a crescut de 2,5 ori !!!

Acum mai nou, de vreo două zile-ncoace, umblă vorba-n târg cum că numitul Dragnea Nicolae Liviu, ar deține niscavai proprietăți și prin îndepărtata dar exotica Brazilie . Într-o emisiune televizată, fostul prefect de Teleorman – Nițulescu Teodor (cel căruia Liviu Nicolae îi propusese la un moment dat să facă Tel Drum ”bara-bara”)- declară cu subiect și predicat : „Se duceau Dragnea și Mazăre an de an domnule, de două ori pe an, de trei ori pe an… Evident, păi cum, aveau, cumpăraseră (….) Făcuseră o casă mare de vacanță, adică era o chestie. Se ducea cu oameni din Tel Drum acolo, cu prieteni apropiați, cu Fişcuci (Marian Fișcuci, fost coleg de liceu al lui Dragnea, administrator al Tel Drum – n.r.), cu directorul Pitiş (Petre Pitiș, director general al Tel Drum – n.r.). Păi, da, era notorie chestiunea asta”.

Asta m-a stupefiat întotdeauna la oamenii din PSD, ajunși la putere: setea carnivoră de sângele bogăției și dorința nelimitată de a o epata ! Sete pentru care sunt dispuși să treacă oricând peste cadavre – iar cine-și imaginează că ceea ce se întâmplă acum între Dragnea și Ponta diferă cu mult de ce a fost între Năstase și Iliescu sau între Ponta și Geoană , e doar un simpatic copil naiv . În paralel cu socialismul de caviar afișat de cei care conduc destinele PSD la vârf, inșii apar cu o mimă de ”oameni de bine” în orice emisiune televizată, putând vorbi ore în șir despre ” sărmanii români ”, ” bani mai mulți în buzunarele românilor”, ”mândria de a fi român” și alte astfel de năstrușnicii, inventate cu măiestrie aș putea spune, de către consultanții politici israelieni, plătiți la rândul lor cu un purcoi de ”parale socialiste”.

Nicolae Liviu Dragnea nu a apărut din spuma mării la conducerea socialiștilor români. Domnia sa este întruchiparea la vârf a noțiunii de  lider PSD . Pentru că leadership-ul socialist are aceleași caracteristici, de oriunde ar veni el : bogăție nelimitată ( un celebru consultant al celor de la  PSD a povestit într-o emisiune televizată cum că un important personaj din conducerea partidului,  și-a dărâmat o vilă pe care dăduse 500.000 de euro, pentru simplul motiv că stând în piscină nu avea vedere în … cramă !!! ) , arongață maximă, caracter cameleonic, toate stropite în general de o lipsă de cultură crasă .

În timpul ăsta, boul de român este iertător :” lasă mamă , o fi furat, da a făcut și pentru noi câte ceva, mamă ! A făcut… uite a mai dat ceva bani la pensie, a mai mărit și ” alocățiile”, a mai dat câte ceva și la social… a dat mamă, să-i dea Bunul Dumnezeu și Măicuța Domnului sănătate, eu i-aș pupa mâinili mamă, zău așa. Și a adus și la părintili la biserică mamă , a adus icoana făcătoare de minuni … tocmai de la Ierusalim ! Ăilalți a dat mamă? N-a dat ! Ei,vezi matale? Ăilalți n-a dat! ”.

În condițiile în care cei care merg la vot și decid viața cetății sunt cei preocupați de faptul dacă se dă sau nu, iar conducătorii celor care ar trebui să fie alternativa la socialiști sunt practic inexistenți și se luptă la rândul lor pentru ceva caviar care-i cade numitului Nicolae Liviu Dragnea de pe dește atunci când și le linge, nu-mi rămâne decât să spui cu gura largă și din tot sufletul : Vrednic este ! Pentru că ” ce promite, face ! ”

 

 

 

Reclame
Categorii:Uncategorized
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: